Gasketel kopen in Limburg? Kies verwarming van Mijngasketel.be uit Genk! Standaard & zelfbouwpakket

Bent u een echte doe-het-zelver en wilt u graag een gasketel kopen in Limburg? Wij bieden een voordelig zelfbouwpakket voor het zelfstandig plaatsen van uw gasketel. Neem vandaag nog contact met ons op voor een offerte op maat!

EEN VOORDELIGE GASKETEL KOPEN IN LIMBURG

Een gasketel kopen doet men niet iedere dag. Daarom is het van belang om de juiste ketel te kopen die u een optimaal rendement biedt. Wij helpen u graag bij de aankoop van een hoogwaardige gasketel. 

Onze medewerkers helpen u verder met gedegen advies. Omdat elk huis anders is, leveren wij zowel standaardketels als een zelfbouwpakket op maat. Zo bent u ervan verzekerd dat u precies ontvangt wat u nodig heeft.

CONDENSERENDE GASWANDKETEL - EEN POPULAIRE KEUZE

Een van de meestgevraagde cv-ketels is de condenserende gaswandketel. Wij bieden verschillende modellen aan voor een voordelige prijs. Ook voor de plaatsing,  onderhoud en herstelling bent u bij ons aan het juiste adres. Heeft u interesse in een ander merk of model, ook dat is mogelijk! Neem hiervoor vrijblijvend contact met ons op zodat wij u kunnen voorzien van het beste advies. Ook voor andere klussen kunt u bij ons terecht! 

WEET U AL WAT U ZOEKT? VUL DAN HET FORMULIER IN. WIJ NEMEN DAN ZO SPOEDIG MOGELIJK CONTACT MET U OP OM DE MOGELIJKHEDEN MET U TE BESPREKEN!