Onderhoud en herstelling van gasketels alle merken in Limburg? Contacteer Mijngasketel.be te Genk!

Voor deskundig onderhoud en herstelling van gasketels in Limburg, bent u bij ons aan het juiste adres. Bel of mail ons vandaag nog!

ONDERHOUD IS PREVENTIE

Het juiste onderhoud van uw gasketel kan veel problemen voorkomen. Zo zorgt een regelmatig onderhoud er voor dat u van de maximale levensduur van uw gasverwarming kunt profiteren. Tijdens het onderhoud wordt uw gasketel gecontroleerd op een veilige en efficiënte werking. Wat er tijdens zo’n onderhoudsbeurt precies gebeurt, leest u hieronder.

ONDERHOUD VAN UW GASKETEL

Hoe voeren wij het onderhoud van uw gasketel uit?

  • Eerst gaan we een initiële meting doen.

  • Hierbij kijken we ook het rendement van de ketel na.

  • Na deze meting wordt er een controle uitgevoerd op eventuele gaslekken

  • Dan beginnen wij aan het onderhoud. Wij meten de gasdruk, demonteren de gasketel en reinigen alle onderdelen die gedemonteerd moeten worden grondig met water. We kijken ook alle afzonderlijke onderdelen na.

  • Vervolgens vervangen wij alle dichtingen en wordt de ketel opnieuw gemonteerd.

  • Dan volgt de eindmeting. Ook hier meten wij onder andere de verbrandingsgassen en het rendement.

  • Tenslotte stellen wij alle documenten op, zodat u een onderhoudsattest in uw bezit hebt. U ontvangt ook de resultaten van beide metingen.

Na deze eindmeting is het mogelijk de gasketel verder bij te stellen om een beter rendement te behalen. Dit zorgt ervoor dat u voordeliger uit bent op uw energierekening. Het onderhoud van een gasketel is verplicht en moet tweejaarlijks uitgevoerd worden.

Afwerking zoals het hoort
press to zoom
Nieuwe installatie is klaar
press to zoom
Tijdens het plaatsen van een nieuwe installatie
press to zoom
Demontage om een goed onderhoud te geven
press to zoom
Ketel
press to zoom
Initiële meeting
press to zoom
1/1

Uw Cerga-gecertificeerde dienstverlener

Voor het onderhoud en de reparatie van uw centrale gasverwarming bent u bij ons aan het juiste adres. Onze kwaliteit wordt gewaarborgd door een Cerga-certificering. Daarnaast kunt u er zeker van zijn dat wij voldoende tijd en aandacht besteden aan uw verwarmingsketel en bovenstaande punten altijd zorgvuldig controleren.

Onderhoud en herstelling van alle merken

Ongeacht welk merk gasketel u heeft, bij ons kunt u altijd terecht. Wij bieden onderhoud van alle merken, waaronder Atag, Vaillant, Viessman, ACV, Buderus, Junkers, Remeha, Bulex en meer.

Kosten van verwarmingsonderhoud

Voor het onderhoud van uw verwarmingsketel vragen wij een vaste prijs en onderdelen. Indien er sprake is van een herstelling, overleggen wij eerst met u wat er precies vervangen moet worden en wat de bijkomende kosten zullen zijn. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan. De prijs die wij met u afspreken is de prijs die gefactureerd wordt. Wenst u een specialist in gasketels? Vanuit Genk bedienen wij gans Limburg! 

IS UW GASKETEL OOK AAN ONDERHOUD TOE? BEL ONS OF STUUR EEN E-MAIL NAAR. OF VRAAG DIRECT EEN GRATIS EN VRIJBLIJVENDE OFFERTE AAN!