Gasketel laten plaatsen in Limburg? Contacteer Mijngasketel.be uit Genk!

Wilt u graag voordelig een nieuwe gasketel laten plaatsen? Vraag dan vandaag nog een gratis en vrijblijvende offerte aan bij Mijngasketel.be uit Genk!

VOORDELIG EEN NIEUWE CV-KETEL LATEN PLAATSEN

Een gasketel laat u professioneel plaatsen door Mijngasketel.be. Waarom door ons? Onze monteurs hebben een jarenlange ervaring opgebouwd in de installatie van cv-ketels. Als Cerga-gecertificeerde installateurs bent u bij ons verzekerd van kwaliteit en de beste service.

GASKETELS VAN ALLE TYPES EN MERKEN

Bij ons kunt u ook terecht voor het plaatsen, onderhouden en herstellen van gasketels van alle types en merken. Wij verzorgen de installatie van a tot z. Zo zorgen wij ook voor de plaatsing van leidingen en andere onderdelen, voor een optimale werking en rendement van uw gasketel.

ZELFBOUWPAKKET OP MAAT

Bent u een echte doe-het-zelver en wilt u liever zelf aan de slag met de installatie van uw gasketel? Bij ons geen probleem! Voor verkoop bieden wij een zelfbouwpakket op maat aan, tegen een voordelige prijs.

OP ZOEK NAAR EEN VAKMAN VOOR DE PROFESSIONELE PLAATSING VAN UW CV-KETEL? BEL ONS, MAIL ONS OF VRAAG DIRECT EEN GRATIS EN VRIJBLIJVENDE OFFERTE AAN!